Un 44,7% d’espanyols no veu justificades les manifestacions contra l’amnistia, un 40,8% sí

El baròmetre del CIS no pregunta per l'opinió sobre la llei, només sobre les protestes

Agents de policia custodien la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid

El baròmetre del CIS del mes de desembre recull que un 44,7% dels espanyols no veu justificades les manifestacions convocades pels partits de la dreta i extrema dreta contra l’amnistia, i un 40,8% sí.

El CIS no recull en cap moment l’opinió dels ciutadans sobre la norma que marca l’actualitat política a l’Estat, però la qüestió apareix en el llistat de principals problemes dels ciutadans, on només un 1,6% dels enquestats l’assenyala com un dels seus tres problemes més importants.

En canvi, el CIS sí que pregunta si coneixen o han sentit a parlar de la llei, cosa que un 93,8% dels enquestats afirma, i si han llegit el text de la proposició de llei del PSOE. Un 72,4% admet que no l’ha llegit, mentre que un 10,4% afirma que si.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari