Pere Aragonès podria optar per prorrogar els pressupostos

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera d’Economia, Natàlia Mas, llencen públicament des de fa dies un missatge d’invitació a PSC, Junts, comuns i CUP per negociar els nous pressupostos del Govern per al 2024. Però fonts del mateix departament d’Economia i també dels partits amb els quals s’ha reunit asseguren que el Govern no sembla gaire predisposat –com a mínim de moment– a cedir en gaires qüestions per poder tirar endavant els nous comptes. Això ha fet que saltin les alarmes entre els agents econòmics, que temen que Aragonès prefereixi prorrogar els pressupostos un any i mostrar així fermesa en el seu projecte, remarcant les contradiccions i les incompatibilitats dels plantejaments de la resta de partits. “És una opció, es preparen tots els escenaris”, afirmen des de Palau.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari