Investiguen una agressió sexual a una noia a Tarragona

Els fets han passat de matinada a la zona de la Part Alta

Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Blanca Blay, ACN)
Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Blanca Blay, ACN).

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual a una noia a la Part Alta de Tarragona. Segons ha confirmat l’Agència Catalana de Notícies (ACN), els fets denunciats per la víctima han passat al voltant de les 6:30 hores. La noia, major d’edat, ha acudit a l’hospital per ser atesa després de l’agressió.

Segons El Caso, la jove hauria perdut el mòbil aquesta matinada i un grup de sis nois l’hauria enredat per dur-la a la Part Alta fent-li creure que sabien on era. Almenys dos d’ells l’haurien violat, relata ‘El Caso’, informació que la policia declina confirmar per no entorpir la investigació. La causa l’ha assumit la Divisió d’Investigació Criminal.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari