Els Mossos investiguen la mort d’un home després d’una baralla a la plaça de Catalunya de Barcelona

La batussa es va produir el dimarts 5 a la nit i la víctima ha perdut la vida 48 hores després a l'hospital

Cotxe dels Mossos d'Esquadra (Albert Segura Lorrio, ACN)

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home després d’una baralla a la plaça de Catalunya de Barcelona. Segons ha confirmat l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la batussa es va produir el dimarts 5 de desembre a les 22.00 hores quan dos homes van iniciar una discussió a cops a les rodalies de la cèntrica plaça i un d’ells va resultar ferit molt greu i traslladat a l’hospital.

Finalment, la víctima ha perdut la vida 48 hores després al centre hospitalari. La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) va detenir el mateix dimarts el principal agressor i ara l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) dels Mossos indaga sobre aquest presumpte homicidi. La investigació està sota secret de sumari i, de moment, es descarta que sigui un cas de robatori amb violència.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari