Quin redactor de Catalunya Ràdio ha dit que els socialistes són uns mentiders i uns hipòcrites?

Joel Díaz, redactor del programa diari L’última hora del matí de Catalunya Ràdio i responsable de la secció El comunista, que s’emet els dissabtes a El Suplement. Díaz forma part de l’equip que fa la tertúlia La Sotana, juntament amb un altre col·laborador de Catalunya Ràdio, Andreu Juanola, un altre del programa Està passant, de TV3, Magí García, i un guionista de La Competència, de RAC 1, Manel Vidal. Aquest programa funciona gràcies a patrocinadors particulars i s’emet els dilluns en directe en format radiofònic i l’endemà es penja amb imatge al canal de youtube de La Sotana.

A la tertúlia del passat dilluns dia 27, on van convidar al comunicador polifacètic Carlo Padial, Joel Díaz va dir: “Ser del Barça implica necessàriament odiar el Madrid amb totes les teves forces i el que digui el contrari és un mentider, un hipòcrita o un socialista, valgui la redundància”.

Díaz va fer aquest comentari al costat de Manel Vidal, que col·laborava al programa Zona Franca que presentava ell a TV3. Durant dos mesos, va començar-lo cridant “puta nit i bona Espanya”. Les crítiques als socialistes hi eren habituals fins el dia que Vidal va comparar els votants del PSC amb els nazis. El director de TV3, Sigfrid Gras, el va acomiadar i Díaz va dimitir en solidaritat amb el seu amic. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals el va recol·locar a Catalunya Ràdio (CCMA). Aquesta Corporació té un Llibre d’Estil que obliga els seus professionals a no fer declaracions que afectin la imatge dels seus mitjans. Que un redactor de Catalunya Ràdio digui que els socialistes són uns mentiders i uns hipòcrites sembla que no afecta la imatge de l’emissora pública de la Generalitat.

(Visited 368 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Quin redactor de Catalunya Ràdio ha dit que els socialistes són uns mentiders i uns hipòcrites?”

  1. Hem d’aclarir que el comentari el va fer al programa la Sotana, una iniciativa particular i privada fora de la CCMA. És com si un metge li digui al seu pacient que no abusi d’ingerir carn vermella però el doctor a l’acabar la seva jornada laboral es menja un txuletón d’1kg. Està amb tot el seu dret i llibertat, no?

    Respon

Feu un comentari