El PP reuneix 8.000 manifestants en contra de l’amnistia a Madrid

El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, ha definit el diplomàtic Francisco Galindo Vélez com "un ciutadà d'El Salvador expert en guerrilles"

Feijóo intervenint en l'acte contra l'amnistia convocada pel PP al Templo de Debod de Madrid (Diego Puerta, PP)
Feijóo intervenint en l'acte contra l'amnistia convocada pel PP al Templo de Debod de Madrid (Diego Puerta, PP).

Unes 8.000 persones s’han manifestat a la concentració organitzada pel Partit Popular al Temple de Debod a Madrid, segons ha informat la Delegació del Govern d’Espanya. El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, ha acusat Pedro Sánchez de perpetuar una “humiliació insuportable” amb la reunió entre el PSOE i Junts a Suïssa amb el verificador internacional.

El líder del PP ha lamentat la figura i la procedència del diplomàtic Francisco Galindo Vélez, a qui ha definit com “un ciutadà de El Salvador expert en guerrilles” i ha censurat que pugui “dir com ha de relacionar-se Espanya amb una de les seves comunitats”. Feijóo ha assegurat que mantindran les mobilitzacions contra el Govern central sense qüestionar-ne la “legitimitat”.

“I la figura del verificador? Quina humiliació haver de passar per Suïssa. Quina vergonya és haver d’estar controlats per un comissari polític”, ha expressat la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a l’acte. “Acabarem amb el sanxisme, que ningú en tingui cap dubte”, ha assegurat l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari