Infermeres de Catalunya crida a la vaga per la situació “límit” que viu el personal del SISCAT

El col·lectiu se sent menystingut i reclama millores laborals i econòmiques

Infermeres aplaudint durant la crisi del coronavirus

El sindicat Infermeres de Catalunya ha convocat una vaga indefinida a partir del 12 de desembre davant la situació “límit” que viu el personal del Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya (SISCAT).

En un comunicat la formació denuncia el “menyspreu” cap a la professió “reflectit” al III Conveni Col·lectiu dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental concertats amb el Servei Català de la Salut, un text que es va signar el gener passat, i al preacord del III Acord de Condicions de Treball del personal estatutari de l’Institut Català de la Salut (ICS) signat el 22 de novembre.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari