Bolaños veu zero preocupació a Brussel·les per l’amnistia

El ministre de Justícia reclama al PP que compleixi la llei i renovi el CGPJ

El ministre de Presidència i Justicia, a Brussel·les

El ministre de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, Félix Bolaños, ha assegurat aquest dijous que la Comissió Europea no té “cap preocupació” sobre la llei d’amnistia.

Després de reunir-se amb el comissari de Justícia, Didier Reynders, i la vicepresidenta de la Comissió Europea i titular de Valors i Transparència, Vera Jourová, Bolaños ha apuntat que l’executiu comunitari té “zero preocupació sobre la salut i la fortalesa de l’estat de dret i la separació de poders” a l’Estat.

En una roda de premsa posterior a la trobada, el ministre de la Presidència ha reivindicat que es tracta d’una “norma impecable” des del punt de vista “legal, tècnic i constitucional”.

“Torno a fer una crida al PP perquè entri en raó, compleixi la Constitució, compleixi la llei i renovi el CGPJ”, ha reclamat en una roda de premsa Bolaños, que ha insistit que la major part de les discussions han versat sobre aquest tema i no sobre la llei d’amnistia, el detonant de la seva visita a la capital comunitària.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari