Sancionen amb multes d’entre 1.500 i 3.000 euros dues quines eròtiques sense permís de Fornells i Viladamat

Totes dues es van celebrar el Nadal passat

Quina eròtica a Viladamat
Quina eròtica a Viladamat.

Els Serveis Territorials del Departament d’Interior a Girona han sancionat dues quines celebrades el passat Nadal per, a part del joc tradicional d’aquestes dates, incorporar un espectacle de tipus eròtic pel qual els organitzadors no tenien autorització. Concretament, s’ha sancionat la quina que va portar a terme el Jovent de Fornells de la Selva (Gironès) amb una multa de 1.500 euros i la que van celebrar les entitats de Viladamat (Alt Empordà), amb 3.000. En tots dos casos, els jocs s’interrompien per dur a terme un espectacle de tipus eròtic sense permís.

En el cas de Viladamant, a més, la sanció és més elevada perquè tenien taules i cadires bloquejant les sortides d’emergència. En aquell moment, hi havia més de 600 persones que omplien el local.

Enguany el Departament d’Interior ha comunicat a tots els ajuntaments que el fet de comunicar la realització de la quina no comporta l’autorització d’espectacles, ja que això requereix una autorització extraordinària.

(Visited 238 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari