Els Bombers treballen en un incendi en una empresa de reciclatge de paper i cartró a Montcada i Reixac

El foc afecta la nau de Recuperacions Font, al polígon industrial de Can Cuiàs

Els Bombers treballant en l'extinció de l'incendi en una indústria de reciclatge de paper i cartró a Montcada i Reixac (Ajuntament de Montcada i Reixac)
Els Bombers treballant en l'extinció de l'incendi en una indústria de reciclatge de paper i cartró a Montcada i Reixac (Ajuntament de Montcada i Reixac).

Els Bombers de la Generalitat i els Bombers de Barcelona treballen en l’extinció d’un incendi en una empresa de reciclatge de paper i cartró a Montcada i Reixac (Vallès Occidental). L’avís del foc s’ha rebut a les 04:39 hores a l’empresa Recuperacions Font, al polígon industrial de Can Cuiàs. Inicialment, l’incendi estava totalment desenvolupat i els Bombers han treballat per evitar que les flames s’estenguessin a naus properes.

Una de les façanes de l’empresa ha col·lapsat i els Bombers han recomanat als veïns d’habitatges propers que tanquin portes, finestres i ventilació exterior si tenen molèsties pel fum. 12 dotacions terrestres del Bombers de la Generalitat -i diversos efectius dels Bombers de Barcelona- treballen en l’extinció.

Protecció Civil ha posat en prealerta el pla Procicat per aquest incendi d’indústria i la Policia Local de Montcada i Reixac està fent controls d’accés a l’entrada de l’estació de Renfe i desviant el trànsit i la gent cap a una entrada alternativa.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari