Pilar Rahola marca el pas de Junts x Catalunya

El discurs d’investidura de Pedro Sánchez va durar més o menys una hora i mitja. Poc després, la premsa preguntava, en privat, als responsables de Junts x Catalunya (JxCat) què els hi havia semblat. La resposta deixava clar que tot havia anat “sobre el previst”. Però un parell d’hores després, la periodista i showwoman Pilar Rahola feia pública una queixa sobre el discurs i assegurava que calia no investir Sánchez, canviar el sí previst i abstenir-se en la votació. De manera immediata, a Junts es feien els ofesos i demanaven al PSOE una reunió d’urgència. Pur postureig.

Com era d’esperar, Junts va haver de sortir al matí següent a explicar a tothom que no havia canviat de postura. Però els devia fer por que Rahola no se sentís acompanyada, cosa que demostra que algú com ella pot marcar el posicionament d’un grup.

(Visited 108 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari