ERC critica que Marlaska continuï a Interior

Sans considera "irrellevant" que el PSC "perdi pes" al Consell de Ministres

La portaveu d'ERC, Raquel Sans, en roda de premsa (Paula Roque / ERC)

El portaveu d’ERC, Raquel Sans, ha dit que el més “important” és el compliment dels acords i no els noms del Consell de Ministres. Així ho ha expressat aquest dilluns durant la roda de premsa a la seu del partit, i ha criticat que Fernando Grande Marlaska mantingui la cartera d’Interior. Sans ha valorat d’aquesta manera el nou govern espanyol, que tindrà 22 ministeris, amb Félix Bolaños i María Jesús Montero com a pesos pesants, i les novetats dels catalans Jordi Hereu i Ernest Urtasun.

Així mateix, Sans ha afegit que considera “irrellevant” que el PSC “perdi més” al Consell de Ministres -només hi té Hereu-, perquè tampoc han ajudat a millorar els interessos de Catalunya, i ha reiterat que ERC no entendria que la resta de partits no vulguin “sumar” per millorar la llei d’amnistia via esmenes.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari