El rodatge d’un videoclip de Morad i Dellafuente a Badalona acaba amb aldarulls i presència de Mossos i Guàrdia Urbana

L'alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, es desplaça fins el punt on s'hi han concentrat prop de 300 persones

El rodatge d’un videoclip dels cantants Morad i Dellafuente a la Pista Verda del barri de Llefià de Badalona ha acabat amb llançaments d’objectes i corredisses. Els fets van tenir lloc dijous a la tarda quan prop de 300 joves seguidors dels artistes van concentrar-se a l’exterior de l’espai. Després de diverses hores, un grup de fans va accedir sense permís al set de gravació obligant a cancel·lar el rodatge. Agents de la Guàrdia Urbana i de la unitat de Protecció de persones i béns (ARRO) dels Mossos d’Esquadra van desplaçar-se fins al punt i, segons han apuntat fonts policials, no es van fer detencions i l’aglomeració de persones va dissoldre’s sense incidents destacats. A més, l’alcalde de la població, Xavier García Albiol, també va anar-hi va intentar calmar els ànims.

En una piulada que Albiol ha publicat a la xarxa X se’l pot veure mediant amb els concentrats i rebent algunes queixes. La presència policial va generar alguns episodis de tensió i en moments puntuals algunes corredisses.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari