30 detinguts en un operatiu policial contra un grup especialitzat en robatoris a domicilis

S'han fet una trentena d'entrades i escorcolls a Barcelona, Tarragona, Badalona, Cornellà, Sitges, Masnou i Castellbisbal

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional s'emporten el detingut que ha estat present en l'escorcoll d'una empresa de paqueteria a Barcelona, en el marc d'una operació contra un grup criminal transnacional especialitzat en robatoris amb força a cases

El dispositiu policial contra una organització criminal transnacional especialitzada en robatoris amb força a domicilis ha finalitzat amb una trentena de detinguts. Es tracta d’un operatiu conjunt amb la Policia Nacional, la Interpol i l’FBI. Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat que s’han efectuat prop de 30 entrades i escorcolls a Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Tarragona, Sitges, Masnou i Castellbisbal. També se n’han dut a terme a Marbella, Alacant i dues a Estepona.

L’operatiu ha arrencat a primera hora del matí d’aquest dimarts. A Badalona la policia ha intervingut en un immoble del barri de Llefià, i a Barcelona els Mossos han fet 17 actuacions. Una d’aquestes ha estat en una empresa de paqueteria ubicada al número 48 del carrer Serrano, en què un dels detinguts ha estat present durant l’escorcoll que els Mossos i la Policia Nacional han fet en aquest espai, i a l’acabar se l’han endut arrestat. Els investigadors tenen indicis que l’organització podria haver utilitzat aquesta empresa per distribuir objectes sostrets en els robatoris. 

Un total de 350 efectius dels Mossos han participat en aquesta actuació entre investigadors, agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), la Brimo, els tècnics especialistes en desactivació d’artefactes (Tedax) i membres de la Canina. La investigació es troba sota secret d’actuacions.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari