Quin fill de Jordi Pujol desafia Rosa Díez?

Rosa Díez

Josep Pujol Ferrusola, fill de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, encara exerceix de defensor de la imatge familiar a X (Twitter).

La darrera mostra ha estat la seva reacció al fet que l’exdiputada del PSOE i exlíder d’UPyD, Rosa Díez, difongués a aquesta xarxa social una informació del mitjà ultraconservador El Debate, que afirma que “L’ICO de Calviño” ha concedit 86.400 euros a una galeria d’art de Jordi Pujol Ferrusola, el primogènit de l’expresident català.

Josep Pujol ha reaccionat comentant: “Rosa Díaz (sic) es creu el que llegeix als diaris. Pobreta. El problema és que aquesta notícia és falsa i s’equivoca de Jordi Pujol… que per a la seva informació hi ha més d’un”.

Després, li ha insistit: “Et repto que demostris que el que diu aquesta notícia és cert”. El fill de l’expresident ha fet extensiu el desafiament a l’autor de l’article, en particular referint-se a la identitat del propietari de la societat Pujart SL. “Ja n’hi ha prou de periodisme d’aficionats intencionats. Alejandro, o ets molt júnior, o ets molt dolent”, li ha etzibat.

Uns dies abans, Josep Pujol també havia negat categòricament que fos cert que els Pujol hagin pressionat Junts per beneficiar-se d’una eventual amnistia, com havia publicat El Español.

(Visited 330 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari