Continua cridant ‘puta Espanya’ l’humorista de TV3 i premi Ondas de ràdio Jair Domínguez?

No s’ha prodigat fent-ho les darreres setmanes als programes on apareix a TV3 (Està passant) o Catalunya Ràdio (El búnquer) o al seu perfil de X. En canvi, sí que es va despenjar amb un “Bon dia i puta real madrid” arran del clàssic del futbol espanyol.  Jair Domínguez ho va escriure el 28 d’octubre en un post que va pujar a X, on hi té prop de 120.000 seguidors. El post ha superat les 50.000 visualitzacions, els 2.000 “m’agrada” i les 160 republicacions i va tenir una seixantena de comentaris.

Entre els seus seguidors sí que n’hi va haver que van escopir el “puta Espanya”, del qual n’ha estat un dels principals promotors els darrers anys. Alguns simplement ho van escriure i d’altres van fer muntatges gràfics com el que il·lustra aquest Confidencial.

A l’humorista de TV3 no li agrada que els partits independentistes donin suport a la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol. El 2 de novembre va preguntar als seus seguidors a X: “Com veieu lo de pactar amb els socialistes?”. Va afegir: “Us llegeixo*”. I tot seguit: “*no”. La immensa majoria dels 250 que van respondre van subscriure el seu NO.

El búnquer, que Domínguez presenta juntament amb Lluís Jutglar (Peyu) i Neus Rossell, rebrà el Premi Ondas al millor programa de ràdio de proximitat el proper 22 de novembre al Gran Teatre del Liceu.

 

(Visited 587 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari