Els Bombers atenen 137 avisos relacionats amb la pluja, 82 dels quals a Tarragona

Les incidències no han causat cap persona ferida

Camions de Bombers
Camions de Bombers

Entre les 23:00 hores de diumenge i les 07:00 hores del matí d’aquest dilluns els Bombers de la Generalitat han rebut 137 avisos relacionats amb la pluja. D’aquestes, un total de 82 s’han produït a la Regió d’Emergències de Tarragona, on ha plogut amb força intensitat en poblacions com Calafell (Baix Penedès). En aquest municipi han caigut 115,4 mm i a la població veïna de Cunit s’hi han recollit 88,2 mm. També s’han registrat 34 incidències a la Regió d’Emergències Metropolitana Nord i 19 a la zona sud.

La majoria de les incidències estan relacionades amb inundacions a baixos, vehicles bloquejats per l’aigua o algun arbre o mur caigut, però cap persona ha resultat ferida. A més, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, fins a les deu del matí d’aquest dilluns a l’estació meteorològica del Montmell (Baix Penedès) s’havien recollit 61,4 mm; 48,1 mm a la d’Hostalets de Pierola (Anoia); 44,1 a la de Badalona (Barcelonès); 42,4 a la de Vinyols i els Arcs (Baix camp); 42 a la de Sant Martí Sarroca (Alt Penedès); o 40,5 a la de Torredembarra (Tarragonès).

A banda, l’R2 Sud entre Sant Vicenç de Calders i Cunit ha patit una incidència derivada de la pluja. S’han acumulat grans quantitats d’aigua a les vies i el pas de trens s’ha mantingut tallat fins a quarts de cinc de la matinada. Fins a les set del matí s’han registrat retards de més de 25 minuts de mitjana que s’han anat reduint de forma progressiva.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari