Lloret vincula una empresa britànica d’esdeveniments amb baralles al carrer i li comunica que no és benvinguda

Un grup de joves llança objectes contra la policia i provoca aldarulls i danys en diverses botigues a Molins de Rei

Aldarulls a Lloret de Mar
Aldarulls a Lloret de Mar.

L’Ajuntament de Lloret de Mar (La Selva) ha comunicat a l’empresa britànica Dancehall Episode que no podrà tornar al municipi. Segons un comunicat del consistori, s’ha reunit amb l’organitzador d’esdeveniments després que la matinada del divendres hi hagués incidències al carrer i una baralla que ha acabat amb cinc detinguts i diversos ferits per arma blanca. Dancehall Episode organitza una festa a Disco Privé, situada a l’avinguda de Just Marlés, que l’Ajuntament assenyala com l’origen de les baralles.

El Govern municipal s’ha reunit aquest dissabte amb la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per analitzar la situació i el regidor de turisme, Frederic Guich, ha explicat que han comunicat a l’organitzador que “no és benvingut a Lloret”. El consistori preveu actuacions contra els establiments que promoguin aquest tipus d’esdeveniments amb l’objectiu d'”erradicar aquest tipus d’activitats i que no tornin a Lloret la temporada vinent”. “Perjudiquen greument els interessos del municipi i no estan alineats amb el turisme responsable que volem”, ha afegit.

Danys a botigues a Molins de Rei

Un grup de joves ha llançat objectes contra la policia i ha provocat aldarulls i danys en diverses botigues a Molins de Rei. Els fets han passat cap a les 4:00 hores d’avui, diumenge 1 d’octubre, després del concert de la festa major del municipi. Un grup nombrós ha començat a llençar objectes contra la Guàrdia Urbana en un primer moment i després contra els Mossos d’Esquadra, que han hagut d’activar agents de Protecció de persones i béns (ARRO) i d’Ordre Públic (BRIMO). Els esvalotadors han mostrat una actitud molt violenta i han causat aldarulls greus en diferents punts cremant mobiliari urbà. Han entrat en diversos comerços i els han destrossat. Els Mossos d’Esquadra han fet algunes identificacions i han obert una investigació.

L’Ajuntament de Molins de Rei ha lamentat aquests fets que qualifica “d’insòlits” al municipi. El consistori, que ha explicat que no hi ha hagut ferits, ha remarcat que els cossos de seguretat han hagut d’actuar per garantir la seguretat de la ciutadania.

Ha subratllat també que Molins de Rei no és l’únic municipi on s’han viscut episodis d’aquest tipus. És per això que ha reclamat mesures preventives per garantir la convivència durant les festes populars. “Des de l’Ajuntament de Molins de Rei rebutgem comportaments com aquests, que destrossen la nostra festa”, ha conclòs.

Ferits per arma blanca a Vic

Quatre persones han resultat ferides per arma blanca arran d’una baralla entre dos grups d’individus en un aparcament de Vic, a Osona. Els fets van tenir lloc el dissabte 30 de setembre cap a les 23:30 hores.

Ara com ara no hi ha detinguts, segons ha confirmat l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets i identificar els autors.

 

(Visited 126 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari