Unes 800 persones participen a una plegària sota un pont a Lleida

Representants d'Ibn Hazm van indicar que havien sol·licitat per escrit aquest dimecres poder celebrar la pregària del divendres a altres localitzacions

Home orant (Mundo Islam)
Home orant (Mundo Islam).

Unes 800 persones han participat en una plegària impulsada per la comunitat musulmana Ibn Hazm a la canalització sota el pont de Príncep de Viana el divendres a les 13:00 hores. Ho han fet sense disposar del permís de l’autoritat municipal per utilitzar l’espai públic. “La Paeria continua instant la comunitat a resar als oratoris de la ciutat mentre no es resolgui el problema de l’equipament”, ha indicat l’executiu lleidatà en un comunicat.

Abans que comencés, tres agents de la Guàrdia Urbana van acudir al lloc i, després de dialogar amb un dels responsables de la comunitat musulmana, van aixecar una acta per celebrar un acte a la via pública sense autorització, vulnerant les ordenances municipals. L’equip de govern de la Paeria va manifestar, a través d’una portaveu, que “la Guàrdia Urbana aixecarà acta cada vegada que es produeixi un incompliment de les ordenances com ha passat avui”.

Representants d’Ibn Hazm van indicar que havien sol·licitat per escrit aquest dimecres poder celebrar la pregària del divendres i la dels propers dies 6 i 13 d’octubre al recinte de l’antiga Hípica, a una parcel·la ubicada entre el Camí del Riu i el camí de Granyena, o a “un solar situat en el marge esquerre del Camí Natural del Riu, conegut com entre Ponts”. Fonts municipals van destacar que la petició principal, la de l’Hípica, és inviable, perquè acull les firetes.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari