Albiach demana a Aragonès “no donar per feta” l’amnistia

La líder dels comuns al Parlament vol que el president de la Generalitat demostri "que té sentit acabar la legislatura”

La presidenta d'En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, intervé al debat de política general del Parlament (ACN)

Els comuns han demanat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que no doni “les coses per fetes”, en referència a l’amnistia i a les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez, i l’han instat, en el marc de la segona sessió del debat de política general al Parlament, a “demostrar que té sentit acabar aquesta legislatura”.

“Demostri que allò que va començar malament pot acabar mínimament bé” i que “aquesta no és una legislatura de tràmit”, ha reclamat a Aragonès la líder d’En Comú Podem a la cambra catalana, Jéssica Albiach. Per això, en la seva intervenció aquest dimecres, Albiach ha instat el president de la Generalitat a presentar un nou projecte de pressupostos per al 2024, sobre el qual els comuns estan disposats a negociar. No fer-ho, ha avisat, seria “una gran irresponsabilitat”.

Amb la vista fixada també en les negociacions a Madrid per a la investidura del pròxim president del govern central, Albiach ha reclamat a Aragonès “no donar les coses per fetes, no parlar en nom dels altres i no convertir-ho en una cursa o una competició”.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari