Tres joves apunyalats, un amb ferides de gravetat, en una baralla a Barcelona en la segona nit de la Mercè

Els Mossos investiguen un enfrontament que s'ha produït a la Nova Icària

Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Blanca Blay, ACN)
Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Blanca Blay, ACN).

Tres joves apunyalats, un amb ferides de gravetat, en una baralla de matinada a la Nova Icària de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra investiguen aquest enfrontament, que s’ha produït en la segona nit de les festes de la Mercè.

L’avís de la batussa s’ha rebut a les 03:57 hores d’aquest diumenge a l’altura del número 195 de l’avinguda d’Icària, a tocar de la plaça de Tirant lo Blanc. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat sis ambulàncies a la zona i ha atès tres persones per ferides d’arma blanca: una greu, que ha estat evacuada a l’Hospital del Mar; una menys greu, traslladat a l’Hospital de Sant Pau; i una lleu, que ha estat donat d’alta ‘in situ’. Els Mossos miren d’aclarir l’incident i de localitzar els autors de l’apunyalament.

(Visited 126 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari