Sánchez diu que Feijóo “apel·la a la pitjor de les corrupcions” amb el transfuguisme

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha descrit com un “autèntic insult” que el PP vulgui “comprar voluntats” per una investidura que els socialistes consideren “fallida”

El president del Govern central, Pedro Sánchez amb l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret a la Festa de la Rosa (Ariadna Comas, ACN)
El president del Govern central, Pedro Sánchez amb l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret a la Festa de la Rosa (Ariadna Comas, ACN).

El president del Govern central en funcions i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest diumenge que el president popular, Alberto Núñez-Feijóo, “apel·la a la pitjor de les corrupcions” quan promou el transfuguisme. “Van de mal en pitjor”, ha dit. En un discurs per la Festa de la Rosa a Gavà, Sánchez també ha dit que el PP “es boicoteja a sí mateix” quan promou una manifestació a Madrid contra l’amnistia i la investidura d’un president socialista pocs dies abans de la seva. Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha descrit com un “autèntic insult” que el PP vulgui “comprar voluntats” per una investidura que els socialistes consideren “fallida”.

Davant d’uns 15.000 militants i simpatitzants dels socialistes que han passat al llarg del matí d’aquest diumenge per la Pineda de Gavà, Pedro Sánchez ha augurat que aquest dimarts hi haurà “una investidura fallida d’un candidat fallit”, en referència a Núñez-Feijóo.

Sánchez ha retret a Feijoó que “a quatre dies de la investidura” es manifesti “en contra d’un Govern socialista”. En la mateixa línia, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha assegurat durant la seva intervenció que “és estrany, sorprenent i inaudit que pocs dies abans de l’inici del debat es dediquin a congregar manifestants en lloc de buscar suports.”

La petició de transfuguisme, “un autèntic insult”

El president en funcions també ha respost a la petició que estan fent alguns líders populars als diputats socialistes per tal que donin suport a la candidatura de Feijoó. Sánchez ha recordat que el PP va fer fora Casado per denunciar un cas de corrupció que suposadament implicava a Díaz Ayuso. “I ara veiem que Feijoó apel·la a la pitjor de les corrupcions, que és el transfuguisme”, ha assegurat. “Van de mal en pitjor”, ha sentenciat. Per la seva banda, Salvador Illa, ha dit que “és inacceptable que alguns parlin obertament de tamayazos” i “és un autèntic insult”.

Buscaran vots “sota les pedres al Congrés”

Pel que fa a l’alternativa a la investidura de Feijoó, Sánchez ha afirmat que buscarà vots “fins i tot sota les pedres al Congrés” perquè hi hagi “un Govern progressista entre PSOE i Sumar”.

Illa ha assegurat que dimarts “es confirmaran les lleis de l’aritmètica, que són inamovibles” i que mostren que els populars es quedaran a quatre vots de la majoria absoluta.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari