Setze detinguts en la primera nit de la Mercè per baralles i algun furt violent

L’Ajuntament de Barcelona parla d’una “nit tranquil·la” sense incidents remarcables

El comissionat de Cultura i Indústries Culturals de Barcelona, Xavier Marcé, fa un balanç de la primera nit de la Mercè (Ariadna Comas, ANC)
El comissionat de Cultura i Indústries Culturals de Barcelona, Xavier Marcé, fa un balanç de la primera nit de la Mercè (Ariadna Comas, ANC).

La primera nit de celebracions de la Mercè ha acabat amb 16 detinguts a Barcelona, segons han informat fonts de l’Ajuntament de la capital catalana. Des del consistori fan un balanç “positiu” de la nit, que destaquen que s’ha desenvolupat “sense incidents remarcables”. Fonts dels Mossos d’Esquadra confirmen que els detinguts estan relacionats amb algunes baralles i furts violents posteriors als concerts de Zona Universitària.

En total, 25.000 persones han celebrat La Mercè en aquest escenari, a Menéndez y Pelayo, mentre que 40.000 persones ho han fet al Bogatell. La nit ha acabat amb un 25% menys de sinistres de trànsit que l’any passat, amb 31 ferits, cap d’ells greu.

La majoria dels desplaçaments s’han fet en transport públic. La xarxa de TMB ha comptabilitzat 2.267.000 viatgers, un 10% més que en el mateix dia del 2019, abans de la pandèmia. Durant la matinada, entre les 22:00 i les 6:00 hores, s’han fet 206.744 validacions, un 23% més.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari