Els comuns denuncien la “complicitat” del Govern amb The District i l’actuació dels Mossos en les protestes

Pregunten a l'executiu si el saló "està en línia amb les polítiques d'habitatge que impulsa"

Assistent al saló The District a qui els manifestants han llançat pintura blava (ACN)

Els comuns han carregat contra el Govern per la seva “complicitat” amb el saló immobiliari The District i per l’actuació policial d’aquest dimecres contra els activistes de l’habitatge que van protestar i ruixar els congressistes amb pintura.

En una bateria de preguntes a respondre per escrit, registrada aquest dijous al Parlament, la portaveu d’ECP a la comissió d’Interior, Núria Lozano, interroga l’executiu sobre si “aquest esdeveniment està en línia amb les polítiques d’habitatge que impulsa”.

Lozano també qüestiona si l’actuació dels Mossos d’Esquadra “va ser proporcional”, si considera “adequat” l’ús de la força contra periodistes que cobrien la protesta i si els agents anaven degudament identificats.

Un centenar d’activistes per l’habitatge van protestar davant les portes de Fira Gran Via, contra The District. Els manifestants van aconseguir trencar un primer cordó policial dels Mossos, amb els quals van protagonitzar moments de tensió, corredisses, algun cop de porra i un detingut. Els congregats també van llançar pots de pintura de diferents colors a congressistes que accedien al recinte.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari