Denuncien agressió racista de quatre vigilants a un jove a l’estació de plaça Catalunya

Renfe demana a l'empresa subcontractada que els obri un expedient i que se'ls aparti del servei

Agressió de quatre vigilants de seguretat a un jove a l'estació de plaça Catalunya (La Sexta)

Denuncien una agressió racista de quatre vigilants de seguretat a un jove negre a l’estació de Rodalies de plaça Catalunya, a Barcelona. Va passar dimecres d’aquesta setmana, quan els membres de seguretat es van abraonar sobre el noi després que aquest empenyés un d’ells.

Fruit d’això, un dels vigilants el va tirar a terra. Els altres tres s’hi van afegir per donar-li cops amb força i intentar retenir-lo. Tot plegat es pot veure en unes imatges gravades pels ciutadans i que s’han fet virals a les xarxes socials.

Les persones que passaven per la zona van intentar mediar amb els vigilants i van demanar que el deixessin anar, sense èxit. Van continuar retenint el jove amb evidents signes de violència excessiva.

Per exemple, a les imatges es pot veure com en un moment concret un d’ells li estrenyia el cap contra el terra o entre les cames. El jove va mirar de deslliurar-se’n, però no ho va aconseguir.

Els membres de seguretat implicats en l’agressió pertanyen a l’empresa Sureste. Renfe ja ha sol·licitat a la companyia subcontractada que obri un expedient informatiu i que se’ls aparti immediatament del servei.

D’altra banda, també han insistit que no toleren cap actitud ni verbal ni física que pugui atemptar contra la integritat dels viatgers, independentment de què hagi passat prèviament.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari