Albiol respon a Ribera: “No puc fregir a multes 40.000 persones de Badalona”

L'alcalde de la ciutat retreu les "amenaces" a la titular de Transició Ecològica i li demana una reunió

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, durant l'atenció als mitjans (ACN)

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha replicat a la vicepresidenta tercera del govern central i ministra de Transició Ecològica en funcions, Teresa Ribera, i ha dit que “no puc fregir a multes 40.000 persones de la ciutat”. Albiol li ho ha etzibat després que aquest dimarts, en una entrevista a TV3, Ribera hagi plantejat la possibilitat de portar als tribunals l’Ajuntament per la moratòria de tres anys en l’aplicació de la Zona de Baixes Emissions (ZBE).

El batlle ha lamentat les “amenaces”, i ha explicat que la mesura es portarà a ple amb la finalitat de “defensar les famílies que menys recursos tenen”. Albiol ha instat Ribera a trobar-se en una reunió per cercar solucions, “sempre que no passin per castigar els veïns”, ha recalcat.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari