Podem condiciona el suport a la investidura de Sánchez a que Irene Montero continuï sent ministra del Govern central

El partit obre un procés intern per redefinir el full de ruta dels propers anys que culminarà el 4 de novembre

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, a una roda de prensa posterior al Consell de Ministres (ACN)
La ministra d'Igualtat, Irene Montero, a una roda de prensa posterior al Consell de Ministres (ACN).

Irene Montero ha de ser ministra d’Igualtat si Pedro Sánchez vol tornar a ser president d’Espanya. La secretària general de Podem, Ione Belarra, ha condicionat el suport de la seva formació a la investidura de Sánchez al fet que Montero continuï sent ministra. Així ho ha expressat en un acte d’aquest dissabte a Madrid amb Montero i altres càrrecs de Podem.

Belarra també ha reclamat derogar la ‘llei mordassa’, apujar el Salari Mínim Interprofessional a 1.500 euros i congelar els contractes de lloguer durant tota la legislatura. D’altra banda, Podem obre un procés intern per redefinir el full de ruta dels propers anys. Aquest debat culminarà el 4 de novembre amb la votació d’un document polític.

(Visited 92 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari