L’Audiència Nacional admet la querella de la Fiscalia contra Rubiales

El magistrat Francisco de Jorge demana a diversos mitjans els vídeos del petó a Jenni Hermoso, entre altres diligències

Luis Rubiales es llança sobre Jenni Hermoso mentre l'abraça (RFEF)

El titular del Jutjat Central d’Instrucció de l’Audiència Nacional, Francisco de Jorge, ha admès aquest dilluns la querella presentada per la Fiscalia contra l’expresident de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales per la presumpta comissió dels delictes d’agressió sexual i coaccions pel petó a la boca que va fer a la futbolista Jenni Hermoso.

El magistrat ha acordat, entre les primeres diligències en aquest procediment, demanar a diversos mitjans que li facilitin vídeos relacionats amb el moment del petó, anteriors i posteriors, i de les celebracions de la victòria al Mundial per part de les futbolistes de la selecció espanyola.

En concret, segons recull l’ACN, el jutge demana RTVE que li lliuri el vídeo i els àudios que tingui de tots els angles del moment en què Rubiales va fer el petó, que posteriorment Hermoso va dir que no havia consentit, i dels minuts immediatament anteriors i posteriors.

També demana a El País el vídeo de la celebració al vestidor, i al diari As, el del moment del petó i altres relacionats amb els fets. Finalment, demana a La Vanguardia el vídeo de la celebració de les jugadores a l’autobús, segons la mateixa informació.

El jutge ha traslladat la resolució a Rubiales perquè tingui coneixement dels fets que li imputa i perquè pugui exercir el seu dret de defensa.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari