Qui sosté que Puigdemont ha passat la mà per la cara a ERC?

Carles Puigdemont

Foto: Junts

La reunió mantinguda per Carles Puigdemont amb la vicepresidenta espanyola i líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha entusiasmat alguns dels gurus independentistes fins al punt d’interpretar que l’expresident de la Generalitat ha aconseguit, d’aquesta manera, que Junts miri ERC pel retrovisor.

Aquesta interpretació, no cal ni dir-ho, no la comparteix ni el govern que presideix Pere Aragonès ni figures com l’exdiputat Joan Tardà, que consideren, en canvi, que el que ha fet Puigdemont no és res més que assumir la posició política i el discurs d’ERC.

Entre els entusiasmats amb Puigdemont hi ha la seva amiga i columnista Pilar Rahola, que el descriu com “un home d’Estat”, i Agustí Colomines, que ha conclòs que “Junts ha recuperat Carles Puigdemont com a líder” aquesta setmana (per bé que la líder oficial del partit és Laura Borràs).

No sempre entusiasta darrerament, però ara elogiós amb Puigdemont, el politòleg Ramón Cotarelo ha considerat que ara s’ha produït un “fet definitiu” que és “el canvi de l’hegemonia a dins de l’independentisme”. “Ningú no hi ha anat a negociar res amb Oriol Junqueras“, ha assenyalat en aquest sentit.

D’un parer semblant és Salvador Cardús, que també dona per fet que Junts ha passat la mà per la cara a ERC. “La desesperació i gesticulació d’ERC per dissimular que ha quedat fora de joc és monumental”, ha escrit a Twitter.

(Visited 275 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari