Site icon El Triangle

Crida d’entitats socials contra discursos d’odi antiimmigració el 23-J

Jordi Évole

Entitats socials de Catalunya s’han unit sota la campanya Que no t’enganyin per frenar els discursos d’odi contra la immigració abans de les eleccions generals del 23-J. L’objectiu de la campanya és desmentir els rumors i missatges d’odi “que alimenten la campanya electoral del 23-J”, segons han anunciat els seus promotors i ha recollit l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

La federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global, i la Fundació Ficat són algunes de les entitats promotores de la iniciativa, amb la qual cares conegudes i representants veïnals confrontaran estereotips sobre les conseqüències de l’arribada de persones migrades i promouran una visió en positiu del fenomen migratori respecte a temes com el treball, la salut, la despesa social i l’empadronament.

Entre les figures mediàtiques col·laboradores de la campanya hi ha cares conegudes del món de la interpretació com Laia Manzanares, Joana Vilapuig i Iñaki Mir; del periodisme, com Jordi Évole i Elisenda Colell; i del moviment veïnal i social, com Júlia Portal, Rocío Laguna i Francesc Mateu.

Exit mobile version