Batet, sobre Feijóo: “Ha traspassat una línia vermella en la direcció trumpista”

La candidata del PSC el 23-J critica que el líder del PP posi en dubte els treballadors de Correus

  La cap de llista del PSC a Barcelona el 23-J, Meritxell Batet, intervé en un acte de la formació (PSC)

  La cap de llista del PSC a les eleccions generals del 23-J, Meritxell Batet, ha assegurat que el candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo, “ha traspassat tres línies vermelles en la direcció populista i trumpista” per les declaracions amb què Feijóo ha demanat als carters de Correus que, “amb independència dels seus caps”, reparteixin el vot per correu abans que acabi el termini.

  “Qüestiona el sistema democràtic i posa en dubte els treballadors”, ha lamentat Batet, que ha reclamat “aturar” la “barbaritat” que suposaria un govern dels populars. La candidata del PSC ha lamentat que Feijóo hagi “redoblat la seva aposta per les mentides i les tàctiques trumpistes” i ha considerat que els espanyols mereixen un president del govern que “respecti els ciutadans, tingui principis i digui la veritat”.

  Per la seva banda, la número 5 a la llista del PSC, Mercè Perea, ha censurat Feijóo perquè “una persona que menteix està desqualificada per a presidir el govern espanyol”. Després dels pactes entre PP i Vox de les eleccions municipals i autonòmiques en altres comunitats, Perea ha alertat que “s’estan omplint les institucions de xenòfobs, racistes, negacionistes i masclistes”.

  (Visited 47 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari