Gael Rodríguez es converteix en el batlle de Portbou i el més jove d’Europa

El fins ara alcalde, Xavier Barranco, diu que "la decisió dels votants va ser clara" i que el seu grup municipal farà una "oposició constructiva"

El fins ara alcalde de Portbou, Xavier Barranco, entregant la vara al nou alcalde, Gael Rodríguez (Ariadna Reche, ACN)
El fins ara alcalde de Portbou, Xavier Barranco, entregant la vara al nou alcalde, Gael Rodríguez (Ariadna Reche, ACN).

El candidat a l’alcaldia de Portbou (Alt Empordà) per Sumem per Portbou, Gael Rodríguez, s’ha convertit avui, dissabte 17 de juny, en el nou batlle de la localitat. Ho ha fet després d’obtenir sis regidors dels nou del ple les eleccions del 28-M. Amb la presa de la vara, Rodríguez es converteix també en l’alcalde més jove d’Europa amb 19 anys.

Això, considera, el sotmet a “més pressió” que l’impulsarà a “fer-ho encara millor del que tenia previst”. El ple d’investidura s’ha celebrat a les onze del matí a la sala de plens de l’Ajuntament. Els sis regidors de Sumem, la formació local del PSC, han votat a favor de proclamar-lo alcalde i els tres d’Ara Portbou-Junts, la llista encapçalada pel fins ara alcalde Xavier Barranco, hi han votat en blanc.

El fins ara alcalde de Portbou, Xavier Barranco, ha dit durant la seva intervenció que “per respecte als votants i a la llista entrant” no votarien en contra de la candidatura del que a hores d’ara ja és el nou alcalde del municipi, Gael Rodríguez. Per això, els tres vots del seu equip han estat en blanc.

(Visited 231 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari