Carta blanca de les bases de Podemos a la direcció per negociar un acord amb Sumar

La consulta telemàtica conclou amb un 92,92% de suport a les converses 'in extremis' per una coalició amb Yolanda Díaz

Ione Belarra

Les bases de Podemos han avalat en la consulta exprés organitzada pel partit que la cúpula tingui plens poders per decidir sobre les negociacions i un eventual acord amb Sumar, la iniciativa política de la vicepresidenta Yolanda Díaz. Del total de 52.829 participants, 49.089 han votat a favor (92,92%), 3.568 en contra (6,75%) i 172 en blanc (0,33%).

Els inscrits que han votat en la consulta, oberta des de dijous a les 13:30 hores fins aquest divendres a les 10 hores, han donat carta blanca al consell de coordinació de Podem, en concret, perquè negociï amb Sumar i “si és el cas, acordi una aliança electoral” per concórrer plegats a les eleccions generals del 23 de juliol.

El termini per registrar les coalicions que hi podran concórrer s’exhaureix aquest divendres a les 23.59 hores. En paral·lel, Sumar ha tancat l’acord amb Compromís, que se suma als que havia assolit amb espais com Més Madrid, Catalunya En Comú, IU, Proyecto Drago i Aliança Verda.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari