Els Bombers treballen en un incendi a la deixalleria d’un polígon de Vilanova i la Geltrú

El cos d'emergències ha evacuat diverses naus pròximes a les flames

Bombers de la Generalitat (ACN)

Els Bombers treballen des d’un quart de sis de la tarda d’aquest dijous en un incendi declarat a la deixalleria municipal de Vilanova i la Geltrú, al polígon industrial Masia d’en Notari. Les vuit dotacions destinades inicialment a l’indret s’han incrementat fins a dotze.

Segons han explicat fonts del cos d’emergències crema l’interior d’una nau, i se n’han evacuat altres de pròximes a la zona de les flames per precaució. Els Bombers duen a terme una estratègia defensiva per evitar que el foc propagui cap a aquestes altres naus, que emmagatzemem cartró i embalatges.

Les flames han causat una fumera intensa visible des de força distància.

(Visited 64 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari