Badalona surt al carrer per condemnar les agressions sexuals a menors al municipi

En una concentració s’ha reclamat més inversió en Serveis Socials i més educació

Concentració de protesta contra les agressions sexuals a menors al municipi

Desenes de persones s’han concentrat aquest dijous al vespre a la plaça de la Vila de Badalona per condemnar les darreres agressions sexuals a menors ocorregudes al municipi, l’última l’agressió grupal a noia de 13 anys dissabte passat en un descampat a tocar de la platja.

Després de mostrar la seva solidaritat a les víctimes, durant la concentració, que ha comptat amb la presència de la consellera d’Igualtat, Tània Verge, s’ha reclamat a l’Ajuntament que garanteixi una atenció digna per a totes elles i un increment “dràstic” de la inversió en Serveis Socials. També s’ha demanat que l’educació pública inclogui, de manera “immediata”, una assignatura d’educació sexual.

La concentració ha tingut lloc poques hores després que l’Ajuntament de Badalona hagi celebrat un ple extraordinari aquest dijous per rebutjar i condemnar l’agressió grupal de dissabte passat a una noia de 13 anys en un descampat a tocar de la platja del municipi. Durant la sessió, s’ha aprovat una declaració institucional per mostrar la voluntat del consistori de personar-se en aquest cas com a acusació particular.

La concentració d’aquest vespre, a la que no han assistit ni l’alcalde accidental de Badalona, Ruben Guijarro, ni el guanyador de les eleccions municipals i proper batlle, Xavier Garcia Albiol, ha estat convocada pel Comitè de Mares contra la violència sexual a Badalona, el Sindicat d’Estudiants i diverses entitats socials de la ciutat.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari