Una pedregada afecta finques de fruita dolça a Alguaire, Vilanova de Segrià i la Portella

Els danys es quantificaran aquest dimarts però Asaja confirma que molts arbres han perdut les fulles

Una tempesta de pedra ha afectat aquest dilluns a la tarda finques de fruita dolça com ara figues o fruita de llavor a la zona d’Alguaire, Vilanova de Segrià i la Portella. El president del sindicat agrari Asaja Lleida, Pere Roqué, ha explicat que la zona on hi ha hagut més danys ha estat sobretot a la zona de l’aeroport.

L’abast de les pèrdues es començarà a quantificar aquest dimarts, però Roqué ha explicat que ja tenen informacions que indiquen que en algunes de les finques afectades, molts arbres han perdut les fulles.

(Visited 90 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari