Feijóo accepta fer almenys un cara a cara amb Pedro Sánchez en campanya

El líder del PP ha dit que derogarà lleis com la trans o la de memòria democràtica

  El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, a la reunió anual del Cercle d'Economia a Barcelona (ACN)
  El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, a la reunió anual del Cercle d'Economia a Barcelona (ACN)

  El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha acceptat fer almenys un cara a cara amb el president del govern central, Pedro Sánchez, durant la campanya electoral del 23-J. En una entrevista aquest dimarts al matí a Onda Cero, Feijóo ha rebutjat que sigui Sánchez qui ho “imposi”, i ha dit que els equips de campanya han de negociar i acordar quins formats, com es faran i a quins mitjans seran els debats entre els líders dels principals partits.

  Feijóo ha assegurat que “no s’amagarà” de Sánchez perquè “no té cap problema a debatre”.”Comprenc les urgències i ocurrències de Sánchez. Sens dubte es debatrà, però els debats no s’obliguen, es negocien”, ha insistit. D’altra banda, el líder del PP ha reiterat que “no governarà si no guanya les eleccions”, i ha instat Sánchez a comprometre’s a fer el mateix. Alhora, ha afirmat que el seu objectiu és governar en solitari, i ha dit que derogarà “força lleis” aprovades per la coalició PSOE-Unides Podem com la llei trans o la de memòria democràtica.

  Pel que fa a la reforma laboral, Feijóo ha dit que s’assembla molt a l’anterior del PP amb alguns elements addicionals que considera que van “en contra de la competitivitat”, i ha obert la porta a modificar-los, però ha dit que ho parlarà primer amb els agents socials. D’altra banda, preguntat pel català a les aules de Catalunya, Feijóo ha defensat que “s’han d’estudiar de forma equilibrada” el castellà i el català. El líder del PP ha dit que el seu plantejament és que hi hagi “cordialitat lingüística”, i ha argumentat que “no és equilibrat” que el català sigui “dominant”.

  (Visited 36 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari