El jutge embarga un pis a un membre de La Manada per indemnitzar la víctima

Els cinc violadors condemnats només han pagat 3.865 dels 100.000 euros d'indemnització dictats pel tribunal

L'exmilitar membre de La Manada condemnat per violació Alfonso Jesús Cabezuelo

L’Audiència de Navarra ha embargat un pis a l’exmilitar i membre de La Manada Alfonso Jesús Cabezuelo i l’ha subhastat per pagar la indemnització a la víctima. Segons ha avançat Caso Abierto, es tracta d’un habitatge que el condemnat per violació va comprar al barri sevillà de Palmete el 2009 i que tenia llogat a dues dones des de febrer del 2021, pel qual cobrava 450 euros al mes.

Malgrat aquests ingressos, ni l’exmilitar ni la resta de condemnats han saldat la responsabilitat civil amb la qual han de reparar el mal que van causar a la víctima. De fet, després que el Tribunal Suprem els condemnés el 2019 a 15 anys de presó i a pagar entre tots 100.000 euros d’indemnització, els cinc violadors van declarar-se insolvents. Segons el mitjà citat, durant aquests últims quatre anys els condemnats s’han limitat a fer pagaments d’entre 20 i 50 euros al mes a la víctima, i només han pagat 3.865 euros dels 100.000.

Pel que fa al pis de Cabezuelo, el tribunal va embargar-lo i va treure’l a subhasta pública per 35.310 euros. Es va rebaixar el preu perquè cap dels compradors interessats estaven disposats a pagar aquesta quantitat, i quan estava a punt d’atorgar-se a un comprador, el pare de l’exmilitar condemnat va millorar la seva oferta i ha aconseguit quedar-se amb l’habitatge pagant 25.070 euros que es destinaran a la indemnització de la víctima.

(Visited 54 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari