Jutgen quatre joves del Camp de Tarragona per la seva participació a les protestes postsentencia del Procés

S'enfronten a penes d'entre 12 i 18 mesos de presó per desordres públics, atemptats contra l'autoritat, danys i lesions

Els quatre joves del Camp de Tarragona a l'inici del judici (Mar Rovira, ACN)
Els quatre joves del Camp de Tarragona a l'inici del judici (Mar Rovira, ACN).

Jutgen quatre joves del Camp de Tarragona per la seva participació en les protestes postsentència del Procés l’octubre de 2019. Els encausats s’enfronten a penes de presó d’entre 12 i 18 mesos pels delictes de desordres públics, atemptats contra l’autoritat, danys i lesions.

Des d’Alerta Solidària han assegurat que no s’ha aportat cap prova “concloent” i que les acusacions es basen en atestats “falsos” dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional. També han destacat que la “macrocausa” contra l’independentisme al territori va sumar divuit causes, de les quals catorze es van arxivar. El judici ha començat aquest dilluns, 5 de juny, al jutjat penal número 1 de Tarragona, on una cinquantena de persones s’han concentrat per donar-los suport.

Els investigats declararan el pròxim 26 de juny després que la vista d’aquest dilluns s’hagi suspès, segons han confirmat a l’ACN els advocats de la defensa. El motiu de la suspensió de la sessió ha estat la incompareixença d’un agent dels Mossos d’Esquadra. Al llarg d’aquest matí han declarat agents del cos català i de la Policia Nacional.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari