Els Mossos investiguen una nova violació en grup a una menor a Badalona

Els fets van passar el dissabte 3 de juny i els suposats autors també tenen menys de 18 anys

Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112 (Blanca Blay, ACN)
Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112 (Blanca Blay, ACN).

Els Mossos d’Esquadra investiguen una nova agressió sexual múltiple a una menor a Badalona. Els suposats agressors també són menors d’edat.

Els fets van passar dissabte 3 de juny a la tarda, i la Unitat central dels Mossos Contra Agressions Sexuals (UCAS) s’ha fet càrrec de la investigació. Segons ‘La Vanguardia’, els investigadors han identificat i han arrestat a cinc dels suposats autors de la violació grupal, extrem que la policia no ha confirmat.

El grup el formarien entre sis i set adolescents, entre els quals hi havia la parella sentimental de la víctima. El mateix rotatiu recull que alguns dels arrestats han declarat que el xicot de la noia va “convidar-los” a “violar” la víctima.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari