Quant cobra Jordi Sànchez pel seu càrrec al Síndic de Greuges?

Jordi Sànchez, exsecretari general de Junts per Catalunya
Jordi Sànchez, exsecretari general de Junts per Catalunya.

La darrera reubicació sonada en el sector independentista ha estat la de l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez, que aquesta setmana ha deixat Junts, partit del qual va ser secretari general, per assumir la direcció de drets socials en el Síndic de Greuges, una institució on ja va treballar del 2010 al 2015 com a adjunt de Rafael Ribó.

Es tracta d’un càrrec amb caràcter eventual, segons recull el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), retribuït amb 93.663,12 euros anuals. És la xifra més baixa dels sis alts càrrecs i personal directiu que el Síndic fa constar en la taula publicada al seu web, ja que els altres superen els 100.000 euros anuals.

Això sí, supera lleugerament la retribució anual d’un director general de qualsevol conselleria de la Generalitat, que és de 92.259,48 euros.

Jordi Sànchez va anunciar l’abril del 2022 que deixaria la secretaria general de Junts després del congrés del partit, celebrat el juny de l’any passat, a partir del qual va accedir al càrrec Jordi Turull.

(Visited 695 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari