El Barça conquereix la segona Women’s Champions League amb una remuntada històrica

Patri Guijarro va ser la protagonista del partit amb dos gols fonamentals

El Barça gana la Women's Champions League
El Barça gana la Women's Champions League.

El FC Barcelona ha tornat a coronar-se com a campió de la Women’s Champions League dos anys després gràcies a una remuntada històrica. Dos gols de Patri Guijarro i un de Rolfö han donat la victòria a les futbolistes blaugranas.

Després d’arribar al descans per sota en el marcador, el millor futbol de les blaugrana s’ha imposat a l’efectivitat de cara a porta del Wolfsburgo (3-2) per tornar a col·locar el trofeu de la màxima competició europea a les vitrines del Camp Nou.

Tothom estava pendent de la banqueta, assenyalant a la guanyadora de la pilota d’or Alexia Putellas, però Patri Guijarro tenia un pla diferent i va ser la protagonista del partit amb dos gols fonamentals. “Giráldez ens va dir al descans que ens ho creguéssim, que ho aconseguiríem”, va confessar Guijarro al final del partit.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari