Imputat el fill de l’exàrbitre Negreira pels pagaments del Barça

El jutge decreta un mes de secret de sumari i amplia els delictes i el període investigat en el cas des del 2001 a l'actualitat

L'exvicepresident del Comitè Tècnic dels Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona ha decidit investigar Javier Enríquez Romero, fill de l’exàrbitre i exvicepresident del Comitè d’Àrbitres José María Enríquez Negreira, pel cas de presumpta corrupció relatiu als pagaments de 7,3 milions d’euros per part del FC Barcelona a les empreses d’Enríquez Negreira, segons ha avançat la SER Catalunya aquest divendres.

A més de la imputació de Javier Enríquez Romero, que fins ara era testimoni en la causa, la magistrada que instrueix el cas, Silvia López Mejías, ha decretat el secret de sumari durant un mes per continuar investigant, ha afegit als delictes presumptament comesos el de blanqueig de capitals i ha ampliat el període sota la lupa, que abans es limitava a 2016-2020, i ara comença el 2001.

Així doncs, la instrucció del cas Negreira, fins ara per corrupció entre particulars en l’àmbit esportiu, administració deslleial i falsedat en document mercantil, inclourà l’únic mandat de Joan Gaspart com a president, i la primera etapa de Joan Laporta al capdavant del club blaugrana.

D’altra banda, també segons la SER Catalunya, la Fiscalia Anticorrupció rebutjarà l’intent del FC Barcelona de personar-se com a perjudicat en el cas Negreira, ja que se l’investiga com a possible beneficiari, mentre que sí que s’ha permès personar-se al Real Madrid.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari