Giró renuncia a enfrontar-se a Nogueras en unes primàries

L'exconseller diu que Puigdemont i Turull li han comunicat que ara "no és el més oportú ni convenient"

Jaume Giró

Foto: ACN, Blanca Blay

Jaume Giró, l’exconseller d’Economia de la Generalitat, ha anunciat aquest divendres que, finalment, no optarà a encapçalar la llista que presentarà Junts a les eleccions generals del 23-J.

En declaracions a l’ACN, Giró ha explicat que l’expresident català i fundador de Junts, Carles Puigdemont, i el secretari general del partit i exconseller, Jordi Turull, li han traslladat que “no és el més oportú ni convenient” obrir ara un procés de primàries, en un context marcat per la negociació amb ERC del front unitari de l’independentisme i pels pactes posteriors a les eleccions municipals.

Per la seva part, el mateix Giró, que es va postular dimarts com a cap de llista, ha considerat que el calendari és “molt ajustat”, la qual cosa ha dit que el fa dubtar que les primàries se celebrin “en condicions”.

Així doncs, la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, és ara l’única candidata de les primàries per representar Junts a Madrid.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari