Quina estrella del procés ‘rep’ un toc del Vaticà?

Imatge del Vaticà

La monja Lucía Caram, que es va declarar políticament enamorada d’Artur Mas durant els anys del procés, és, com la seva amiga Pilar Rahola, una de les detractores de l’alcaldessa en funcions de Barcelona, Ada Colau, i no ha perdut l’oportunitat de fer-ne befa després de la victòria de Xavier Trias.

“Ada: torna a casa i busca entre els trastos la disfressa d’abella Maia que mai hauries d’haver abandonat”, ha publicat a Twitter, acompanyant el missatge amb la foto de Colau vestida com una supereroïna (Supervivienda), durant la seva etapa d’activista, corresponent a l’any 2007.

Irònicament, aquest missatge, publicat el dia que es van votar les eleccions municipals, gairebé ha coincidit amb la notícia que el Vaticà ha emès un toc d’atenció a bisbes, capellans i influencers cristians en generals perquè evitin fomentar la crispació a les xarxes.

Segons ha publicat el corresponsal al Vaticà del diari ABC el dia 29, la Santa Seu demana no difondre continguts que puguin “exacerbar la divisió, incitar al conflicte i aprofundir els prejudicis”, recorda als cristians que estan “cridats a mostrar un altre camí”, i els recorda el deure de “tractar totes les persones amb respecte” i de “romandre en silenci en lloc de suscitar una controvèrsia”. El Vaticà advoca per un estil “reflexiu, no reactiu”, de fet.

El signant del document que recull el toc d’atenció sobre l’ús de les xarxes socials, Paolo Ruffini, prefecte del Dicasteri per a la Comunicació, ha explicat, durant la presentació, que la idea és donar claus sobre com ser cristià en l’entorn digital.

(Visited 388 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quina estrella del procés ‘rep’ un toc del Vaticà?”

Feu un comentari