Primer condemnat en ferm que anirà a presó per les protestes a la sentència del cas de l’1-O

Dani Gallardo va ser detingut a Madrid l'any 2019 després d'una protesta contra la sentència de l'1-O

Primera sentència ferma que envia un condemnat a presó pels aldarulls en les sentències del judici de l’1-O. El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna de quatre anys de presó contra Dani Gallardo, el jove detingut l’octubre del 2019 a Madrid per uns aldarulls després d’una manifestació contra la sentència del procés que va passar més d’un any en presó provisional a Alcalá-Meco. L’alt tribunal ha desestimat part del recurs de cassació que va presentar Gallardo.

Al jove se’l condemna per un delicte de desordres públics bàsics i un altre d’atemptat contra agents de l’autoritat amb un delicte lleu de lesions. En el judici, Gallardo va negar que agredís cap agent de policia i va dir que no va participar en les protestes contra la sentència del judici del procés.

Després d’estar més d’un any en presó preventiva, a finals de l’any 2020 va quedar en llibertat provisional. Ara haurà de tornar a entrar a la presó.

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari