Inés Arrimadas deixa la política

La líder de Cs, que va guanyar les eleccions al Parlament de Catalunya el 2017, no saltarà al PP

Inés Arrimadas, durant un acte de campanya

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, deixa la política després de l’enfonsament electoral del partit a les eleccions autonòmiques i municipals del 28 de maig, segons ha avançat el diari El Mundo.

Arrimadas ha renunciat sumar-se al PP amb les eleccions generals del 23 de juliol en l’horitzó, una possibilitat que havia sonat les darreres setmanes, i es mantindrà com a afiliada de Ciutadans.

Després de fer cim políticament amb la victòria del partit taronja a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2017, en va esdevenir la líder quan el seu primer president, Albert Rivera, va plegar arran dels mals resultats a les eleccions generals del 2019.

L’adeu d’Arrimadas tanca una dècada d’activitat política a Ciutadans amb una decisió que transcendeix l’endemà que el partit confirmés que no es presenta a les eleccions generals, que el president del govern, Pedro Sánchez, va avançar al 23 de juliol.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari