Correus farà 5.500 contractes de reforç per a les eleccions generals del 23-J

La companyia cobrirà el 100% de les vacances i reforçarà l'atenció a totes les oficines postals

Oficina de Correus (ACN)

Correus ha anunciat que farà 5.500 contractes de reforç per a les eleccions generals del 23 de juliol. Es tracta d’una mesura per complir les obligacions de servei públic que se li encomanen durant els processos electorals, com a operador designat per l’Estat per prestar el servei postal universal. Els nous reforços treballaran atenent la ciutadania a les oficines, repartint enviaments i ocupant-se de tasques logístiques als centres afectats, i serviran per cobrir el 100% de les vacances de la plantilla durant el mes de juliol.

Totes les oficines de Correus mantindran l’horari habitual d’obertura fins després de les eleccions. A banda, es faran adequacions d’horari o obertures extraordinàries en dies no laborables, en funció de les necessitats que es detectin. Les persones que vulguin votar per correu a les eleccions del 23-J poden sol·licitar-ho fins al 13 de juliol inclòs.

Precisament el sindicat UGT ha advertit aquest matí que es necessitaran més mitjans materials per tirar endavant el vot per correu per als comicis, després que els dos primers dies s’hagi registrat una “allau” de sol·licituds a les oficines. En total, s’han registrat 80.000 peticions en dia i mig, el triple que en les anteriors eleccions generals del 2019. El sindicat preveu que se superi “àmpliament” el rècord d’1,5 milions de vots per correu que es va registrar el 2016.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari