Carrizosa avança que Cs es presentarà a les eleccions al Parlament

El dirigent taronja diu que el "centre gravitatori" del partit "torna a ser a Catalunya"

Carlos Carrizosa, al Parlament

Foto: Parlament de Catalunya

El líder de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha donat per fet que el seu partit es presentarà tant a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya com a les europees, després que la formació renunciés a concórrer a les eleccions generals, avançades al 23 de juliol, just després de la desfeta electoral que va patir els darreres comicis autonòmics i municipals del 28 de maig.

En declaracions a RAC1 aquest dijous, Carrizosa ha manifestat que el “centre de gravetat” de Ciutadans ha tornat a Catalunya, i ha assegurat que el partit taronja “té diners per continuar de forma tranquil·la sense recórrer als bancs”.

Carrizosa ha considerat “comprensible” que Ciutadans decidís centralitzar el partit a Madrid anys enrere, però ha afegit que, en moments difícils, el centre de gravetat ha de tornar a Catalunya perquè, segons ha dit, és on hi ha els “afiliats fidels”.

“A Catalunya ens hi mantenim en els moments dolents, i bona part de la població entén que representem un projecte diferent del de la resta de partits catalans”, ha dit.

D’altra banda, Carrizosa ha lamentat que Inés Arrimadas, que hores més tard s’ha conegut que deixa la política, rebés retrets per errors corresponents a l’etapa d’Albert Rivera com a líder de Cs.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari