Site icon El Triangle

Colau no anirà a les llistes del 23-J perquè vol “un govern progressista a Barcelona”

L'exalcaldessa de Barcelona Ada Colau al consistori (ACN)

La cap de llista de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha assegurat aquest dimecres que descarta “completament” anar a les llistes electorals de cara a les eleccions generals del 23-J. Colau ha volgut deixar clar en una compareixença davant de la premsa que no s’hi presentarà i ha reiterat, com ja ha fet altres vegades, que el seu compromís és amb Barcelona.

“Estic compromesa amb aconseguir un govern progressista a Barcelona”, ha dit la líder dels comuns a la capital catalana. Segons ha explicat, ja han començat els “contactes” amb les altres formacions, però ha evitat donar-ne detalls: “Seré molt discreta perquè vull que tinguin èxit”, ha afirmat.

L’alcaldessa en funcions ha apuntat que centrarà “tots els esforços” en assolir un govern progressista alternatiu a un executiu de Xavier Trias. Segons ha dit, s’hi bolcarà “en cos i ànima” i el més important, més enllà d’hipòtesis sobre l’alcaldia, ha matisat, és “que surti un govern progressista”. “El que hem de fer les forces progressistes és obeir els nostres votants i fer el màxim esforç”, ha apuntat.

Sobre el que pugui canviar el recompte de vots i la revisió de les actes electorals, previst divendres, Colau ha dit que esperaran a veure què diu el recompte i en faran una valoració. En tot cas, ha insistit que el que no canviarà “en cap cas” és que BComú, PSC i ERC sumin 24 regidors.

Exit mobile version